Že četrto sezono zapored omogočamo študentom, da trenirajo po zelo dostopni ceni. In to za samo 3 EUR po obisku treninga. Tako lahko vsi z veljavnim statusom študenta migajo brez obveznosti in sproti poravnajo samo vadnino za tisto uro. Obveznost študenta je le, da dobro izkoristi trening :)

Hkrati pa lahko vsi s statusom študenta obiščejo naš fitnes center ali pa najamejo badminton oz. squash igrišče za samo 7 EUR (cena velja za enkratni obisk fitnesa med 10 in 16 uro ali najem igrišč za badminton ali squash do 16 ure, popoldanska cena pa znaša 10 EUR).

Ali se je potrebno na vadbe prijaviti? Ja, prijava je obvezna ali preko našega programa za elektronsko prijavo na vadbe ali pa na recepciji Konex centra (osebno ali preko telefona), lahko pa tudi pošlje mejl na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vsekakor bomo tiste, ki bodo redno vadili, vključili v naš program za prijave, da bodo lahko pravočasno rezervirali svoje mesto na treningu.