Zaključek in začetek ...

bi lahko rekli. Zaključek sezone 2014/2015 in začetek nove sezone. Ne še čisto pravi začetek - ta sicer nastopi septembra oz. po koncu dopustov. Vseeno pa lahko rečermo, da ste nam pokazali, da vam gibanje veliko pomeni in boste ostali aktivni tudi poleti. V četrtek, 18.6. smo napolnili teraso pred Konex centrom z utežmi, stepi in vami. 50 razgrabljenih kompletov za Bodypump je za nas z vaše strani najboljša pohvala za preteklo sezono. 

 Bili ste več kot odlični! Spodaj objavljamo nekaj utrinkov predstavitve nove številke, ki je bila tokrat premierno izvedena na prostem zraku - ob sončnem zahodu. Vsekakor nekaj nevsakdanjega in zagotovo nekaj, kar bomo v prihodnosti še ponovili. Obljubimo vam, da bomo naslednjič zagotovili več kompletov uteži :) 

Hkrati smo imeli možnost prvič ugrizniti v Rocky burger, ki bo od septembra dalje dnevno na voljo v našem centru. Tudi tu vam obljubimo, da jih bo naslednjič več na voljo :)

Izžrebana je bila tudi dobitnica neomejene mesečne kombinirane karte. V mesecu juniju smo namreč iskali in fotkali naše jumbo plakate po Ljubljani in v bobnu za nagrado se vas je nabralo kar precej. Bo pa jeseni lov na naše jumbote spet odprt.

Po koncu žrebanja pa se je začelo.

     
     

Letošnja sezona je bila celotna v znaku ponovnega zagona nekaterih že uveljavljenih programov. Želeli smo vzpostavitit poseben odnos z našimi strankami in jim nuditi ne le dobro vodeno rekreacijo, temveč jim svetovati pri izbiri treningov in pravilne prehrane. Tako smo imeli v tej sezoni v povprečju na tedenskem urniku več kot 40 ur vodenih vadb, skupinskih in timskih treningov. Udeležba na vadbah se je iz meseca v mesec povečevala, predvsem pa je bilo opaziti stalnost in napredek pri vas vadečih.

Zato naslednjo sezono pripravljamo za vas kar nekaj novosti - novih vadb, novih pripomočkov - in s tem novih izzivov. Spremljajte naše dejavnosti na naši Facebook strani Konex Sport.

Se vidimo, Konex TEAM